phonephone +39 0423 497763

SKÄRNING AUTOMATISK

RAPTOR HI 2.5 SKÄRNINGENS UTVECKLING

SKÄRNING AUTOMATISK MULTIFUNKTION

Cutting Trading Internationals multifunktionsskärning består av en kompakt och robust maskin vars modulsystem ger den en mängd olika användningsmöjligheter. Skärbordet finns i två versioner: statiskt eller med transportör

Be om information Ladda ner broschyren Demo online

HI RAPTOR 2.5

Skärhastighet och precision

Den solida strukturen och den pålitliga huvudrörelsen tillsammans med skärhastigheten och ett kraftfullt sugsystem ger oss oöverträffad produktivitet och kvalitet.

Flexibilitet vid användning

Kännetecknas av innovativa lösningar som verktyget ”quick release” som gör det enkelt att byta ut för maximal flexibilitet vid användning.

Energi sparande

Genom en speciell struktur på mattan, vilket ökar friktionen med tyget, gör det att vakuumåtgärden har ett system som genererar lågförbrukningsdämpning med energibesparingar på upp till 70%.

Mångsidighet

Tack vare möjligheten att installera upp till 5 verktyg samtidigt blir HI RAPTOR-skärning extremt mångsidig och lämplig för alla typer av applikationer.

HI Raptorsystemets mångsidighet grundar sig på dess många olika tillgängliga verktyg, vars skärningsinställning kan regleras elektroniskt.

Det kan arbeta med många olika material genom att använda en basmaskin med ett specifikt verktyg för varje typ av bearbetning och med en mycket snabb övergång från ett material till ett annat.
Den stabila strukturen och huvudets tillförlitliga rörelse, tillsammans med skärningshastigheten och det kraftfulla aspirationssystemet, gör att man kan få både en hög produktivitet och en hög skärningskvalitet.

Be om information Demo online

HI RAPTOR 2.5

AUTOMATISK ENKEL SKÄRNING

Den automatiska  skärningen av enkla ark  möjliggör lufttranspiration med hjälp av en särskild mattstruktur, som ökar friktionen mot tyget så att man får ett system som alstrar depression med låg förbrukning och med en energibesparing på upp till 70% jämfört med traditionell skärning utan behov av att använda kartong eller papper.

HI Raptor är utrustad med ett mycket intuitivt gränssnitt för användning och hantering av alla kommandon och kan lätt integreras med oberoende eller gemensamma CAD-CAM-lösningar.

Tack vare den direkta anslutningen till ett lokalt nät kan systemet spara de avslutade arbetena för att återanvända dem vid ett senare tillfälle. Vad som krävs av ett automatiskt skärningssystem är stor flexibilitet och smidighet i hanteringen. Skärningen HI Raptor, tack vare möjligheten att installera upp till 5 verktyg samtidigt, är otroligt mångsidig och lämpar sig för all användning.

Dessutom, på varje automatisk skärning, har en laserpekare förberetts som standard, vilken anger skärningens startpunkt samt en penna som gör att man kan utföra märkningar för påföljande bearbetningar.

Be om information Ladda ner broschyren

TEKNISKA EGENSKAPER

 • Statiskt skärbord eller med transportör
 • Modulverktyg
 • Hög skärningshastighet upp till 1500 mm/s
 • Hög skärningsprecision
 • Mjuka rörelser och begränsat buller
 • Förenlighet med format DXF, HPGL, ISO
 • Mjukvarukonfigurering beroende på material
 • Skärning upp till 50 mm tjocklek
 • Kraftfullt aspirationssystem
 • Utmärkt skärningskvalitet
 • Kommunikation med CAD-CAM-system
 • Stor skärningsyta
MÅTT OCH VOLYM

XXL HI RAPTOR 2.5

XXL Hi Raptor 2.5, en nydanande lösning för skärning av stora och mycket stora format, som  motsvarar kundens alltmer sofistikerade krav och som utmärks av möjligheten att personalisera materialets skärning. Möjligheten att personalisera måtten, har gjort att vi kommit upp till sådana betydande mått som 12 x 8 MT.

Boka din gratis online demo

Du kan ansluta via Skype med våra agenter,
se våra produkter inklusive tekniska apparater och skärsystem och bevittna live skärningstest på de mest olika typerna av material.