phonephone +39 0423 497763

Aerostatisk

Automatiska skärlösningar för den aerostatiska sektorn

Automatiska skärlösningar för den aerostatiska sektorn

En aerostat är ett speciellt flygplan som flyger med statiskt stöd, det vill säga det tenderar att stiga i atmosfären eftersom det är lättare än luften som omger den.

Varmluftsballonger och luftballonger

Luftskepp

Tyger som används för den aerostatiska sektorn

Vanligtvis hartsbelagda tyger eller invändigt belagda med ett skikt av elastisk polyuretan används, i själva verket är detta huvudfunktionen i en uppblåsbar.

Cutting Trading International är specialiserat på automatisk skärning av tyger för den aerostatiska sektorn. Lösningar som passar för de mest olika dimensionerna.

Lösningar som syftar till att minska bearbetningstider och slöseri med material för alla behov, med möjlighet till skräddarsydd design för företag som kräver hög repeterbarhet och komplexa skärgeometrier.

Material som används:
Brandsäker Nylon 420 CL.1, Nylon / Polyuretan 210/210,
PVC

REKOMMENDERAD KONFIGURATION

Nedan följer ett exempel på standardkonfiguration, tack vare denna konfiguration blir det lättare för dig att förstå och hitta de verktyg du behöver för din typ av arbete.
För all information tveka inte att kontakta oss , vår expertpersonal följer dig och ger dig den information du letar efter.

Boka din gratis online demo

Du kan ansluta via Skype med våra agenter,
se våra produkter inklusive tekniska apparater och skärsystem och bevittna live skärningstest på de mest olika typerna av material.