phonephone +39 0423 497763

Ljudabsorption

Skärlösningar för ljudabsorberande tyger

Ljudabsorberande tyger som gardiner eller gardiner används för att minska efterklang och buller i teatrar, hem eller kontor, medan ljudgenomskinliga tyger används för att göra ljudabsorberande paneler.

Tekniska tyger

Sammet

Akustiskt skum

Rockull

Öka hastighet, produktivitet, effektivitet

Det automatiska skärsystemet Hi Raptor 2.5 automatiserar de viktigaste operationerna för skärning av ljudabsorberande material: spridning av tyg och tekniskt material och identifiering av skärdelen, vilket säkerställer en oöverträffad ökning av precision och produktivitet.
En snabb och pålitlig skärmaskin som minimerar kostnaderna för att skära skum eller stenull. Perfekt för alla företag som vill ha flexibilitet och mångsidighet.

Vi erbjuder skräddarsydda och skräddarsydda skärlösningar, vilket minskar bearbetningstiden och materialavfallet.

REKOMMENDERAD KONFIGURATION

Nedan följer ett exempel på standardkonfiguration, tack vare denna konfiguration blir det lättare för dig att förstå och hitta de verktyg du behöver för din typ av arbete.
För all information tveka inte att kontakta oss , vår expertpersonal följer dig och ger dig den information du letar efter.

Boka din gratis online demo

Du kan ansluta via Skype med våra agenter,
se våra produkter inklusive tekniska apparater och skärsystem och bevittna live skärningstest på de mest olika typerna av material.