phonephone +39 0423 497763

Förpackning

Automatisk kapning för förpackningssektorn

Cutting Trading International producerar automatiska skärlösningar för förpacknings- och pappersomvandlingssektorn.

Skärsystem som kan öka lönsamheten för förpackningsproduktion och avsevärt minska bearbetningstiden och materialavfall.

Vi designar och tillverkar automatiserade spridnings- och skärlinjer.
HI Raptor 2.5 multifunktionell automatisk skärmaskin. är en kompakt och robust maskin vars modulsystem möjliggör en mängd olika användningar på ett enkelt, snabbt och exakt sätt.

Kartong

Expanderat

Precision, effektivitet och besparingar

Vi erbjuder skräddarsydda och skräddarsydda skärlösningar för företag som kräver ett ständigt engagemang för utveckling och kvalitet på deras skapelser genom användning av förstahandsvalsmaterial kombinerat med användning av tekniskt avancerade produktionsmaskiner och utrustning.

Spridningen av materialet, identifieringen av skärdelen och de automatiska och skräddarsydda lösningarna säkerställer ökad precision och produktivitet, vilket drastiskt sänker kostnaderna.

REKOMMENDERAD KONFIGURATION

Nedan följer ett exempel på standardkonfiguration, tack vare denna konfiguration blir det lättare för dig att förstå och hitta de verktyg du behöver för din typ av arbete.
För all information tveka inte att kontakta oss , vår expertpersonal följer dig och ger dig den information du letar efter.

Boka din gratis online demo

Du kan ansluta via Skype med våra agenter,
se våra produkter inklusive tekniska apparater och skärsystem och bevittna live skärningstest på de mest olika typerna av material.