phonephone +39 0423 497763

MEMBRANSTRUKTURER

MEMBRANSTRUKTURER

Där det krävs ett konstant engagemang i kvalitetsutvecklingen genom användning av förstklassiga råmaterial, tillsammans med användning av högteknologiska  maskiner och utrustning, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för skärning. som märkbart minskar bearbetningstid och materialsvinn.
Sträckning av tyg och material, identifiering av skärningssida och automatiska och personaliserade lösningar garanterar en ökad precision och produktivitet och minskar skärsalens kostnaderna

Luftkupoler

Segeltak till sportanläggningar

Presenningar

Solskydd

Luftfarkoster och luftballonger

Gasdukar

REKOMMENDERADE KONFIGURERINGAR

Nedan följer en standardkonfigurering som exempel, tack vare denna konfigurering blir det lättare att förstå och hitta de instrument som behövs för just er typ av arbete.
Tveka inte att kontakta oss för all information,
vår kunniga personal tillhandahåller all information ni behöver.

ÖVRIGA VIDEOER

Nedan följer ett exempel på standardkonfiguration, tack vare denna konfiguration blir det lättare för dig att förstå och hitta de verktyg du behöver för din typ av arbete.
För all information tveka inte att kontakta oss , vår expertpersonal följer dig och ger dig den information du letar efter.

Boka din gratis online demo

Du kan ansluta via Skype med våra agenter,
se våra produkter inklusive tekniska apparater och skärsystem och bevittna live skärningstest på de mest olika typerna av material.