SYSTEM & INNOVATION FOR CUTTING ROOMS
  • it
  • en
  • de
  • pl
  • fr
  • ru
  • es
  • sv

NÅGRA AV VÅRA KUNDER…

Nedan följer några av de många företag som har valt produkterna från CUTTING TRADING INTERNATIONAL
Tillförlitlighet, yrkesskicklighet och kvalitet!

Blacks

Blacks förfogar nu över ett modernt och effektivt automatiskt fiberskärningssystem, som implementerar och kompletterar de tekniska resurser som företaget förfogar över. Tack vare detta instrument kan hela produktionen optimeras och kunden garanteras en mycket hög kvalitativ repeterbarhet på de tillverkade delarna.

Teloni Tosetto

Bland de mest kvalificerade företagen inom bearbetning av PVC-belagd väv i nordöstra Italien. Företaget ägnar sig konstant åt kvalitetsutveckling av sina egna produkter genom användning av förstklassiga material tillsammans med tekniskt avancerade maskiner och utrustningar .
Utveckling, tillverkning och installation av presenningar för fordon och segeltak för civilt och industriellt bruk med PVC-belagd väv.

Sirio Materassi

Forskning, som syftar till användning av specialmaterial, har gett upphov till SIRIOMED®, den patentskyddade madrassen som fått sitt namn genom den gren inom företaget som vänder sig till den medicinska industrin.

Spinelli Teloni

Vi producerar presenningar för lastbilar, lusthus, specialtak, segeltak till simbassänger, pick-up, båtpresenningar, solskydd, rullgardiner och myggnät. Vi tar hand om den dekorativa delen, även genom serigrafi eller digitaltryck. 10.000mq utomhusyta.

Mancini Tende

Företaget Mancini Tende erbjuder ett stort urval markiser för torghandlare, från en halvautomatisk till en helautomatisk version med fjärrkontroll. Idag kan vi erbjuda våra kunder innovativa produkter, som helt följer de europeiska direktiven.

Gruppo Italtelo

Företaget, som upptar en yta på 9.500 kvadratmeter, är utrustat med det mest innovativa digitala tryckcentret. Vi producerar upp till 10.000 kvadratmeter  styva eller flexibla tryck.
Vi har tillverkat världens största flagga på 17.000 kvadratmeter, registrerad i Guiness Rekordbok.

Franchini Teloni

Från lastbilspresenningar har vi övergått till att tillverka segeltak av olika slag så som modullusthus, solparasoller, gaveldukar och skjulförseglingar, lusthus flash, och vi befinner oss på marknaden med en av de bästa produkterna i Europa för täckning av tippvagnar till semitrailers, den berömda Super Ermetico Franchini

Scola Teloni

Produktion av membranstrukturer av stora dimensioner framför allt för mässor och cirkusar. Den nya automatiska skärningen har gjort det möjligt att framställa våra produkter på mycket kortare tid än våra konkurrenter.

Gatti Salotti

Yrkesskicklighet och högklassig utformning när det gäller inredning utgör de starkaste punkterna i ett företag som sedan 40 år tillbaka erbjuder och tillverkar både klassiska och moderna inredningar.

RAAP Planen und Zelte

Utformning och framställning av personaliserade produkter: representationstyger i alla former och dimensioner, tält, teaterridåer, dukar för restaureringsarbeten och tält av alla olika sorter, segeltak och membranstrukturer, tak och banners för olika evenemang.

Zepelin

Produktion av pneumatiskt uppblåsbara strukturer för evenemang och reklam. Med införande av skärningsplottern har tillverkningen blivit snabbare och precisionen bättre. Tack vare Raptors mångsidighet kan vi skära ett stort urval av PVC, TPU och texturerad akryl.

MTP

Produktion av dunkuddar för all typ av inredning.

Benet

Benet Automotive är en tillverkare av komponenter för bilindustrin i PUR och kolfiber. Produkternas kvalitet är mycket hög, tack vare råmaterialens höga nivå och bearbetningen med sista generationens maskiner. Vi erbjuder våra kunder personaliserad assistans, från erbjudande av komponenter, utarbetning av design, prototyper, produktion, allt i samma anläggning. Benets huvudsakliga kunder är Skoda, VW, BMW, Audi.

Bâches Méditerranée Valdiserra

Specialiserat på konfektion och installation av presenningar i PVC. Tack vare den moderna maskinparken med hög prestanda och framför allt det effektiva och mångsidiga automatiska skärningssystemet kan vår personal tilllverka era skräddarsydda projekt (pergole, segeltak och solskydd, markiser till husbilar, segeltak till terrasser och simbassänger) Dessutom orienterar sig företagit alltmer mot arkitektur genom att framställa textilfasader, segeltak till parkeringar och andra ännu mer komplicerade strukturer.

Diaferia

Efter många år på marknaden har företaget Diaferia s.r.l. lärt sig att för att nå sina förutbestämda mål måste man utveckla en noggrann, personaliserad  och målmedveten forskning för varje enskilt behov.  Användning av tekniskt avancerade maskiner och system gör att man kan garantera högkvalitativa produkter med ett högt mervärde.

Planex

När vi utvecklar våra produkter och lösningar tar vi fasta på era speciella krav.  Detta är även det motiv för vilket våra produkter till största del skräddarsytts med  material som valts för att bättre kunna tillfredsställa sitt syfte vid användning på områden som ljudisolering, textilfasader och pneumatiska produkter i  industrisektorn i samarbete med tillverkare, leverantörer och akademiker för en kontinuerlig utveckling av nya tillämpnings- och bearbetningsmöjligheter.

Ets Lahille

Design, modell, utveckling, tillverkning och installation. Vi sysslar med alla projekt som har med flexibla kompositmembran att göra. Vi integrerar hela produktionen för att garantera full behärskning av arbetet.
Studier och utveckling med 3D- och CAD-instrument Tillverkning av metallstrukturer. Produktion av flexibla kompositmembran.

JEDI

Vi tillhör en internationell marknad, med särskilt fokus på vårt företag och på våra produkter… mjuka pvc-plattor och band.

NUTECO

På kompositmarknaden sedan 1984 med mycket kvalificerad personal; mångårig erfarenhet från de flygteknikföretag, som befinner sig i vår omgivning, erfarenhet från bilindustrin, motorcykel- och cykelindustrin, båt- och flygindustrin, konstruktion av modeller och formar, från matematiska modeller eller från ritningar, i glas- eller kolfiber

OBERLEITNER

Personaliserade lösningar – exakta – kundnära
Vi erbjuder personaliserade individuella skräddarsydda lösningar för alla era behov.
För maximal flexibilitet vid planering och förverkligande av era projekt.

ISFORT

Var man än befinner sig utomhus, erbjuder vi solskydd med våra professionella lösningar. Individuella koncept, skräddarsydda idéer och material med hög kvalitet är förutsättningarna för en effektiv skuggning överallt utomhus.

CBS

Vårt företag satsar mycket på kvalitet och produktöverensstämmelse och har under åren erhållit olika certifieringar från den gamla 9002 till ISO 9001 upp till EN9100 i början av 2011. Under tillverkning respekteras alla de standarder som krävs i föreskrifterna och av kunderna, vilket man kan märka i produktens fullständiga spårbarhet, en aspekt som företaget lägger stor vikt vid.

MOVING

Sedan 36 år tillbaka tillverkar Moving professionella sitsar för kontor, contract och väntsalar. Kom och besök oss för en förstahandsupplevelse av styrkan i vårt företag. Idén, forskningen, projektet. Och sen materialvalet, utförandet, kvalitetskontrollen. Från formtillverkning till sitsens slutgiltiga montering och test. Allt utförs i vår anläggning, kontrollerat och garanterat av Moving. Härtill läggs den design och stil, estetik och elegans som gör Italien berömt i hela världen.

ESSAY GROUP

Skapelser i TPU och PVC som elsvetsats vid hög frekvens. Våra produkter har tillverkats med högkvalitativa material. Vi har hand om både projekt, utförande av prototyper och tillverkningsorganisation. Vi utför specialapplikationer på tyger och skinn med ytterst innovativa material
Vi tillverkar tekniska artiklar och accessoarer för hälso- och terapisektorn, luft- och vätskesektorn, anti-decubitus och värmeväxling.
Vi skapar artiklar och utför merchandising för mode, sport, fritid och evenemang i största allmänhet.

ENRIPLAST

Enriplast är idag ett familjeföretag som sysslar med utveckling och tillverkning av lusthus, lagerbyggnader och presenningar och som alltid försöker hålla sig à jour och utnyttja sin innehavares 30-åriga erfarenhet för att ge kunderna endast högkvalitativa produkter.

TENDONIFICIO SENESE

Vårt företag arbetar inom sektorn för vattentäta presenningar sedan 1969 och vänder sig både till privatpersoner och till företag.
Vår aktivitet består i bearbetning av olika TEKNISKA TYGER så som PVC, POLYETYLEN, NÄT, SOLSKYDD och vi kan tillfredsställa de mest olika krav på marknaden.
Vi tillverkar SEGELTAK för simbassänger, trädgårdsstrukturer, lusthus, pergole, trätak, avskärmningar, lagerbyggnader för hö och jordbruksredskap, industrilager, parkeringsplatser,  segeltak för campingplatser.
Och allt detta skräddarsys för att passa kunden.

OFFICINE ITALIANA COMPOSITI

Företaget, även om det hör till de små/medelstora företagen, har utvecklats i syfte att bli ett företag som rör sig och agerar som ett storföretag. Tillförlitlighet, kvalitet och kundtillfredsställelse ligger till grund för Officine Italiana Compositis arbete. Företaget, så som det presenterar sig idag, är resultatet av ett konstant och konkret engagemang, som  syftar till att både förvärva och konsolidera marknaden för kompositmaterial.

DOM ART STYL

Vi har skapat vårt företag för att tillfredsställa de mest krävande kunders behov. Vi erbjuder hjälp med dekoration i hemmet genom att skapa moderna stoppade möbler. Vi prioriterar: tillförlitlighet, högkvalitativa produkter, konkurrenskraftiga priser, snabb tillverkning och professionell kundservice. Vi har ett stort utbud av: stolar, fåtöljer, lådsystem och andra möbler.

TOMASINI COVER

Sedan över 50 år har förtaget fortsatt i ett crescendo fram till våra dagar med tillverkning av inte bara presenningar för lastbilar,  utan även segeltak för sport- och industrianläggningar, presenningar för taktäckning, skjutbara markiser och indragbara tunnlar. Slutligen kommersialiserar vi även  solskydd och lusthus.

CARBON DREAM

Carbon Dream forskar, utvecklar, utformar och tillverkar detaljer i kompositmaterial. År av erfarenhet, konstant experimentering och utveckling av innovativa processer tillåter Carbon Dream att gå utöver sitt mål och utöka användningen av kompositmaterial till sektorer, produkter och användare, som för bara några år sen var otänkbara.

LETTISSIMI

Lettissimi studerar, utvecklar och tillverkar sina egna stoppade sängar helt i Italien och erbjuder lösningar som skräddarsytts för kunden, Skickligheten hos de lokala hantverkarna, som arbetar med precision och känsla för detaljer, tillsammans med användning av patentskyddad teknik och noggrant utvalda material, utmärker våra sängar för originalitet och varaktighet i tiden Lettissimi, kvalitet Made in Italy.

COPRIKOMPATT

Coprikompatt mobila beläggningar
Mobilbatterierna ”Copritutto” representerar de snabbaste lösningarna på dina rymdproblem. Vi konstruerar och tillverkar mobila och fasta beläggningar som mobila tunnlar eller utdragbara skåp som kan uppfylla de mest varierade kraven.

TELONI ABITI

Tack vare vår långa erfarenhet utformar, tillverkar och monterar vi modulära, måttbeställda membranstrukturer av alla typer/dimensioner samt stora allsidiga segeltak med bärande stål-, aluminium- eller limträstrukturer, som kan tillfredsställa alla behov inom sport, skådespel eller industri och vi garanterar typgodkända material med EG-certifiering.

MIND RESOURCE

Mind är ett italienskt teknologiskt Cluster med internationella förbindelser och global verksamhet med stor erfarenhet och know how  på områden som  bilindustri, industriell automation och anläggningar.

TESSILMARKET

Laganda, allvar och konsoliderad, mångårig erfarenhet, särskilt i textilbranschen, har på kort tid garanterat företagets succé. Filosofin om kvalitet utan kompromisser har gjort att vi kunnat förvärva leverantörer som är kända i hela världen. Den kontinuerliga globala tillväxten och den därav följande progressiva omorganisationen bibehåller företaget flexibelt och uppmärksamt på marknadens förändringar och  gör att det kan konsolidera sin ledarposition när det gäller textilmaskiner.

RAPTOR

Tack vare en stor passion för speciella flexibla förseglingar och en manisk uppmärksamhet när det gäller kvalitet har vi skapat denna innovativa automatiska dörr med snabblindning, som utvecklats för och tillägnats de mest krävande kunder, en struktur som helt utförts i aluminium, med en särskilt raffinerad design och med det noggranna slutarbete som utmärker italiensk industri, in i de minsta detaljer-

DAYCO

Dayco är världsledande vad beträffar forskning, utveckling, tillverkning och distribution av produkter för motorer, transmissionssystem och tjänster för bilar, lastbilar, konstruktion, jordbruk och industri.

MARCOLIN

Synonym för professionism och kvalitet. Marcolin tillverkar och säljer segeltak för industri, transport, barer, restauranger, arkitektkontor och privata lägenheter och tillverkar, hyr ut och säljer modulära membranstrukturer för mässor, evenemang. utställningar, kongresser, ceremonier, fester, lager och för den ekologiska sektorn. Ett starkt engagemang för forskning och innovation gör det möjligt att erbjuda avancerade lösningar och högkvalitativa material för att garantera en absolut tillförlitlig och säker produkt. Personalisering, innovation, kvalitet, funktionalitet och design är mål som som därför skapar ett rikt utbud av integrerade produkter, lösningar och system som kan tillfredsställa både professionella och privata kunder.

ITW INDUSTRIETORE GMBH

Vi utvecklar, tillverkar och säljer – ITW Industrietore GmbH gör allt: från idén till installation av dörren. Vårt mål är en unik produkt vad beträffar design och teknologi. ITWs dörrar är otroligt mångsidiga: company logistik, bilindustri,  livsmedelsindustri och kemisk industri precis som flyglatser, bara för att nämna några.

MODELL UND FORMENBAU BLASIUS GERG GMBH

Vår erfarenhet i kombination med infusionsteknik, core och beläggning är unik. Strikt koordinerade enskilda material och processfaser. För alla detaljer besitter vi den lämpliga produktionstekniken. Artiklarna installeras av vår yrkesskickliga personal med särskild vikt lagd på det essentiella.

DEMA SPA

Dema – Design Manufactoring Spa arbetar i flyg- och rymdfartssektorn sedan 1993 som ett innovativt och mycket viktigt företag, tack vare vår tolkning av den mest kompletta utvecklingsformen; vertikalisering. Denna process gör att företaget kan erbjuda en produkt som integrerar  projektingenjörsvetenskapens kapacitet, produktionsingenjörsvetenskap, plåtbearbetning, produktion av kompositprodukter; utveckling, forskning och experimentering med nya material vad beträffar bearbetningsteknik (t.ex.titanium); värmebehandlingar och specialprocesser, monteringar. Vi  är därför en första klassens leverantör till flyg- och rymdfartsföretag.

FYM ÉQUIPEMENT

Fym Équipement har förvärvat en kunskap och erfarenhet av 15 år vid tillverkningen av PVC-presenningar och skum anpassad skärning. Tillverkning av täcker och presenningar för Aeronautics & Industry.
Anpassad märkning – Serigrafi – Montering – Svetsning och sömnad.
Produktionsverktyg: 520m2 verkstadsområde – HI-RAPTOR 2.5 ((Cutting Trading International) Robotskärbord – Symaskiner – HF-svetsmaskin – Rullar – Speciella maskiner

BACHES FEVRE

Vi tillverkar högkvalitativa PVC-komposittextiler som kan anpassas till alla typer av miljöer. Jämfört med mer traditionella material erbjuder lösningar för tekniska textilier många fördelar: underlättar genomförandeprocessen, ljusheten, kostnaden och är 100% återvinningsbara. Våra digitala produktionsverktyg tillåter oss att förbereda / arbeta på efterfrågan eller i serie. Vi stöder våra kunder i alla led av sina projekt: design, tillverkning, skräddarsydda, installation, service efter försäljning.

GIBUS

Inom detaljhandeln Gibus poäng du kan hitta de bästa markiser och pergola, Gibus ia ledande på den täckande produktionen för att garantera skydd och energibesparing. Mycket hög kvalitet utomhus Markiser med en elegant och innovativ design.

LAILY

Teknisk textilväv Transformator och installatör för industri, kollektivitet, privatpersoner och jordbruk.

SERYNIS

Serynis är specialiserat på behandling av tekniska textilier för skydd av varor, människor och miljö. Serynis konstruerar och tillverkar produkter för olika sektorer: industri, fordonsindustri, energiproduktion, kärnkraft, kemi, flygteknik, interiörer, arkitektur och konstruktion.

Atlantic’Bâches

Tillverkare av skräddarsydda presenningar, för både proffs och individer.
Branscher, stadshus, partikommitté, kaféer, restauranger, camping, interiörer …
Anpassad studie av ditt projekt
Specialister på utemöbler, ”Zip” motoriserade persienner och ”Ziptrak” manuella persienner.